Total-Balance-logonieuw.png

Kunstzinnige Counseling & TotalBalance Coaching

 

 

Kunstzinnige Counseling

Kunstzinnige counseling helpt je antwoord te vinden op vragen uit je leven die je ooit uit balans hebben gebracht of nog uit balans brengen. Het helpt je meer inzicht in jezelf te krijgen, je sterke en zwakke kanten, je emoties. Het gaat om bewustwording. Waarom doe ik dit altijd zoals ik het doe, waarom ervaar ik dit wel of juist niet, waar komt die emotie vandaan, waarom raak ik geblokkeerd enz. Allemaal vragen waar je een antwoord op zou kunnen krijgen. En waar we mee aan de slag kunnen gaan tijdens de kunstzinnige counseling.

TotalBalance Coach

In 2017 heb ik de training tot TotalBalance Coach gevolgd bij Carianne Ros. Als TotalBalance Coach maak ik gebruik van het programma dat ontwikkeld is door Carianne Ros en er op gericht is weer balans te vinden in je leven met God, jezelf en anderen. Zie ook de website van TotalBalance.

 

Hoe gaat het in zijn werk

Tijdens de eerste afspraak is er een intakegesprek waarin de hulpvraag aan bod komt. We bespreken wat het beste bij je past, de kunstzinnige counseling of de TotalBalance Coaching of een combinatie van deze twee.

Hierna zullen er een aantal sessies volgen waarin je concrete opdrachten krijgt en er d.m.v. tekenen, schilderen, schrijven, boetseren of drama,  een proces op gang wordt gebracht welke je dichter tot jezelf laat komen, er licht in je situatie ontstaat, vrede en ruimte. Ruimte om te zijn, om te groeien, om te komen tot wie je bedoeld bent.

Met de TotalBalance Coaching krijg je een eigen werkmap zodat we samen het programma van TotalBalance geheel of gedeeltelijk kunnen volgen.

.

 

Trouwens, je hoeft echt geen creatief talent te zijn, het gemaakte werk dient als middel om bij jouw diepe gevoelens, beleving, drijfveren  te komen en te leren begrijpen wie je bent.

 

De kosten

De kosten per sessie van ongeveer 60 minuten zijn op aanvraag. Inclusief de TotalBalance werkmap en eventuele materiaalkosten. Voor mensen met een uitkering geldt een lager tarief in overleg.

Het aantal sessie bepalen we samen. Dit hangt af van de hulpvraag en het proces. Soms zijn de sessie elke week, soms om de 2 á 3 weken.

De praktijk is gevestigd in een prachtige verbouwde oude smederij, waar je in alle rust en vrijheid kan werken aan je eigen antwoorden. 

 

Neem gerust contact met mij op als je vragen hebt of wilt weten of Kunstzinnige Counseling of de TotalBalance Coaching iets voor jou is.

Wie ben ik

Mijn naam is Caroline van de Vate-Lock, ik ben getrouwd met Henk-Jan en moeder van 4 volwassen kinderen, 3 schoonkinderen en sinds 2017 oma van een prachtige kleinzoon!

Sinds 2015 woon ik met mijn man aan de rand van het mooie dorpje Vaassen, waar ik naast ons huis een prachtig atelier heb in een oude smederij.

Jarenlang ben ik werkzaam geweest als verpleegkundige, eerst in een ziekenhuis, de meeste jaren in de thuiszorg.  Van verpleegkundige zorg rolde ik in de thuisbegeleiding. Begeleiding van mensen, gezinnen die vast waren gelopen op gebied van huishouden, financiën enz.  Vervolgens ben ik gaan werken op een zorgboerderij, waar ik mensen met een psychische kwetsbaarheid heb begeleid in hun werk op de boerderij.

Ik ben autodidact kunstschilder en in 2009 ben ik mijn eigen onderneming gestart onder de naam ‘Caroline van de Vate-ART’. Naast het schilderen, geef ik ook cursussen,  workshops en schilderretraites. 

In de loop van de jaren merkte ik hoe het schilderen mensen hielp om in balans te komen en bij het verwerken van emoties. Dit intrigeerde mij, ik wilde hier meer van weten en meer mee doen. Dit bracht mij op het spoor van Kunstzinnige Counseling en in juni 2016 heb ik de post-HBO opleiding Kunstzinnige Counseling aan de SPSO in Zeist met positief resultaat afgerond.

Als aanvulling hierop, heb ik daarna de training TotalBalance Coaching gevolgd bij Carianne Ros, waardoor ik handvatten heb om ook vanuit deze christelijke basis en mensbeeld de creatieve counseling en coaching te geven.

Lid van TotalBalance Christencoaches

met licentie 2019

 

 

Lid van de Vereniging van Christen Coaches.

 

Contact

Voor vragen of het maken van een afspraak

kunt u/jij mailen naar

carolinevandevate-art@hotmail.com  

of bellen: 06-18110959

 

Atelier ‘De Oude Smederij’

Jonasweg 2

8171 NN Vaassen

Total-Balance-logonieuw.png
Keurmerk 2019-2.png
logo-vcc.png

Adres

 

Jonasweg 2

8171 NN Vaassen

Nederland

CONTACT

 

carolinevandevate-art@hotmail.com

Tel: 06-18110959

 

Caroline van de Vate-ART

 

BTW nummer:

NL001952231B89

KVK nummer:

32160011

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Instagram Icon
This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now