top of page

Over ons

studioKNIPOOG-2420.jpg

Caroline van de Vate-Lock,Caroline is autodidact kunstschilder en werkt in haar atelier 'De Oude Smederij' met acryl- en olieverf op linnen doeken. Haar werk is realistisch met een impressionistische penseelstreek. Haar passie is het schilderen van portretten, mensen, emotie, vanuit de gedachte dat elk mens heel waardevol is. Zij geeft cursus, workshops en is werkzaam als Kunstzinnig Counselor en Total Balance Coach. Samen met Rita heeft zij verschillende kunstdichtboeken uitgebracht. Caroline heeft ook het inspiratieschrift 'Je bent opgetekend' op haar naam staan.

Rita Klapwijk-van der Wal,Rita is dichteres. Zij schrijft vanuit haar hart, vanuit wie zij is,

wat ze voelt, ziet, wat haar raakt. Vanuit de diepte tot op de bergtoppen en alles wat daar tussen zit. Naast gedichten schrijft zij ook verschillende blogs. Gedachten en gevoelens in woorden omzetten en op deze manier anderen bemoedigen, is waar haar hart naar uitgaat.

Martine Bunschoten - Lage,

 

Martine is afgestudeerd aan het conservatorium met als hoofdvak kerkorgel en als bijvak piano. Tegenwoordig is zij met name actief als pianist, zanger en liedschrijver. Het is haar passie om haar geloof door te geven door middel van muziek. In 2012 bracht ze 'Rondom' uit: een CD met Nederlandstalige liederen van haar eigen hand. 

bottom of page