top of page

Retraite schilderen sinds 2017

De retraite schilderdagen in Vaassen, het retraite-schilderweekend en de retraite schilderweek in Italië wordt verzorgd door Caroline van de Vate-Lock, met enthousiaste ondersteuning van haar man Henk-Jan van de Vate.

Caroline en Henk-Jan hebben 4 kinderen, 3 schoonkinderen en twee kleinkinderen.

Caroline van de Vate- Lock

Caroline is autodidact kunstschilder met een voorliefde voor portretten. Haar opleiding ligt in de zorg,  Caroline is verpleegkundige. Sinds 2009 is zij zelfstandig ondernemer. Naast haar werk als kunstschilder geeft Caroline cursussen en workshops in haar eigen atelier ‘De Oude Smederij’. Zij schildert portretten in opdracht. Verder geeft het haar veel voldoening om mensen verder te kunnen helpen die op de één of andere manier zijn vastgelopen, d.m.v. counseling en coaching. 

Zij heeft de afgelopen jaren de opleiding tot Kunstzinnig Counselor gevolgd en de TotalBalance Basis en Seniorcoach opleiding. Aan De School voor Transitie heeft zij de Secure Base Coaching gedaan.

 

Caroline heeft samen met Rita Klapwijk een aantal kunstdichtbundels uitgegeven en recent heeft Caroline het inspiratieschrift ‘Je bent opgetekend’ uitgegeven.

Kijk voor verdere informatie op haar website www.atelierdeoudesmederij.nl

Neem een kijkje bij de website van de Atelier 'De Oude Smederij'

Henk-Jan van de Vate

Henk-Jan vindt naast zijn werk in de automatisering, zijn passie in fotografie. Als freelance fotograaf is hij vooral geïnteresseerd in de mens of het verhaal achter de foto.

Henk-Jan heeft iets met stilte en retraite. Regelmatig heeft hij deel genomen aan stilteweekenden voor mannen, georganiseerd door ‘Navigators’. De tijd in de stilte werd door hem ervaren als een zwijgende stilte die ineens gaat spreken.

Neem een kijkje bij de website van Vatography
bottom of page